Skip to Content

Посол Гаймзьот вручив Віталію Кличку Федеральний орден за заслуги

Фото: Посол Гаймзет вручил Виталию Кличко Федеральный орден за заслуги

Посол Гаймзьот вручив Віталію Кличку Кавалерський хрест Федерального ордена "За заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина" (на шийній стрічці), яким його нагородив Федеральний президент д-р Горст Кьолер.

Всесвітньо відомий боксер проводить активну соціальну і політичну діяльність в Україні, Німеччині й у всьому світі на користь нужденних людей. При цьому він використовує свою популярність для об'єднання суб’єктів політики, економіки, культури і спорту з метою спільної підтримки благодійницьких проектів.

В особливий спосіб він використовує своє добре ім'я для сприяння взаємному ознайомленню та взаєморозумінню між Україною та Німеччиною. Він регулярно виступає в Україні з підтримкою проектів громадських організацій, які сприяють єднанню народів або носять доброчинний характер.

Врученням ордена віддається належна шана видатному, безкорисливому доробку Віталія Кличка в численних проектах на благо дітей і молоді та, зокрема, його внеску у зміцнення німецько-українських відносин.

Орден "За заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина" є найвищим визнанням, яке Федеративна Республіка Німеччини виражає за заслуги на користь загальному благу. Ним нагороджуються вітчизняні та іноземні громадяни за політичні, економічні, соціальні та духовні здобутки, а також за особливі заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина, наприклад, заслуги у соціальній, благодійницькій та міжлюдській сферах.



Rambler's Top100 Яндекс цитирования