Skip to Content

Новини за 20 травня 2010 року

Виставка сучасного литовського живопису «Стан неспокою» у Києві

Современная литовская живопись

У київському Центрі сучасного мистецтва „Soviart“ 20 травня 2010 року відкрилась виставка сучасного литовського живопису «Стан неспокою». У виставці представлені роботи різних поколінь литовських художників: Віґантаса Паукштє, Лінаса Ляндзбєрґіса, Бронюса Ґражіса, Вірґініюса Вінінґаса, Константінаса Ґайтанджі, Вітаутаса Васілюнаса.

Посольство Туркменістану відзначило в Києві День Конституції та день поезії свого національного поета Махтумкулі

У памятника поэта Махтумкули

18 травня, у День Конституції, а також державного свята Дня Відродження, Єдності та поезії Махтумкулі Фрагі Посольством Туркменістану в Україні було організовано покладання квітів до пам'ятника поета в Києві.

В урочистому заході взяли участь співробітники Посольства Туркменістану, представники МЗС України, глави українських компаній, що працюють в Туркменістані, акредитовані посли, представники мерії Києва, а також студентська молодь Туркменістану, яка навчається в Україні, і представники туркменської діаспори.

МЗС України щодо внутрішньополітичної ситуації у Королівстві Таїланд

Демонстрации в Бангкоке

За повідомленням Посольства України в Королівстві Таїланд, у Бангкоку вже більше двох місяців не припиняються масштабні антиурядові маніфестації з вимогою розпуску парламенту та проведення позачергових парламентських виборів.



Rambler's Top100 Яндекс цитирования