Skip to Content

Посольство Литовської Республіки в Україні запрошує подавати заявки проектів

Флаг Литвы на фоне неба

Посольство Литовської Республіки в Україні запрошує подавати заявки проектів щодо розвитку литовської співпраці і допомоги демократії на 2010 рік (від 1000 до 10000 литів).

Проекти, що подаються, повинні сприяти розвитку демократії, безпеки і стабільності в Україні, активізації литовсько-українських культурних, економічних та соціальних зв`язків. Пріоритетні галузі:

  • регіональне співробітництво,
  • інтеграція України у європейський простір.

Комерційна діяльність та благодійність не розглядаються.

На конкурс подається заповнена литовською, російською або англійською мовою заявка встановленої форми разом з вказаними в ній додатками. Заявка подається електронною поштою amb.ua@urm.lt та звичайною поштою Посольству Литовської Республіки в Україні (01901, Київ, вул. Буслівська, 21).

Заявки можуть подавати фізичні та юридичні особи Литви і України. Заявки приймаються до 31 травня 2010 року. Рішення щодо поданої заявки повідомляється заявнику на протязі двох тижнів від дня отримання заявки.

Більше інформації про програму Литовської Республіки щодо розвитку співпраці і допомоги демократії можна знайти в інтернеті на сайті Міністерства Закордонних Справ Литовської Республіки.



Rambler's Top100 Яндекс цитирования