Skip to Content

В Одесі 13 травня пройде Естонський економічний форум

Эстонский экономический форум

13 травня 2010 року в одеській мерії пройде Естонський економічний форум, в рамках якого відбудуться двосторонні ділові зустрічі естонських та одеських підприємців. Організатори заходу - Естонське Агентство з питань експорту та інвестицій (Enterprise Estonia) та Посольство Естонської Республіки в Україні, Управління міжнародних відносин, європейської інтеграції і зв'язків з Одеською діаспорою, а також Управління економіки, інвестиційної політики та зовнішньоекономічної діяльності Одеської міської ради.

Мета проведення форуму - розгляд можливостей ділового співробітництва естонських та українських підприємств, зокрема, що представляють Одесу та Одеський регіон.

Теми для обговорення на форумі:

  • Розвиток міжнаціональних і міжрегіональних потоків товарів і капіталу;
  • Умови ведення бізнесу в Естонії;
  • Міждержавні угоди і дотації на бізнес з Естонією.

У рамках форуму відбудуться:

  • Виступ Надзвичайного і Повноважного посла Естонії в Україні,
  • Презентація компаній з естонським капіталом, що вже працюють на Україні і тільки виходять на її ринок (у тому числі підприємств, що входять до складу Естонської ділової асоціації в Україні EBAU ), а також контактні зустрічі керівництва естонських та українських компаній.

Для участі у форумі з Одеською боку запрошуються представники компаній, що працюють у наступних секторах економіки: логістика, комунікації, інформаційні технології, сільське господарство, продукти харчування, легка промисловість, фінанси, інвестиції, та ін

Коротка інформація про естонські фірми-учасники Форуму:

  • AS Ritsu: будівництво та продаж дерев'яних будинків.
  • Альта Експо: технічне забезпечення та організація проведення масових заходів, виставок, фестивалів, корпоративних свят. Оренда і продаж тентових конструкцій.
  • Schiedel: продаж керамічних димохідних систем.
  • Skano Ukraina: меблі для бібліотек, столових та житлових кімнат, спалень з натуральної берези; м'які меблі, світильники.
  • Isotex: виробництво тепло-і звукоізоляційних панелей для внутрішньої і зовнішньої обробки приміщень.
  • Tiki Treiler: виробництво та реалізація причепів для легкових автомобілів.
  • FM Capital Consulting AS: Реєстрація офшорних компаній; реєстрація та продаж готових компаній в Естонії. Забезпечення офісних послуг, отримання довідок про податкову резиденції, легалізація документів компаній.

Форум пройде 13 травня 2010 року з 10:00 до 18:00 у Великому і Малому залах Одеської міської ради (пл. Думська, 1).
Початок реєстрації учасників - 9:30.

Участь у форумі безкоштовна. Необхідна попередня реєстрація, реєстраційна форма додається.

Термін подачі заявок - до 12 травня поточного року.
Тел. / факс (+38 048) 734-59-05, 722-22-70, 701-71-64,
email: omr7345905@gmail.com

Контактна особа: Дьяченко Олена Володимирівна - начальник відділу інвестиційної політики управління економіки, інвестиційної політики та ЗЕД Одеської міської ради.



Rambler's Top100 Яндекс цитирования