Skip to Content

Як поступити в британський вуз

Студенты британских вузов

У квітні-травні в Україні пройде Фестиваль британської освіти. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив президент Центру британської освіти Стів Кларк. Він зазначив, що Фестиваль британської освіти організований Центром британської освіти за підтримкою Посольства Великобританії в Україні, Британської ради, Міністерства освіти і науки України та «Рассел Груп», провідної британської освітньої організації, яка об'єднує близько 20 кращих університетів Великобританії.

За словами С. Кларка, фестиваль спрямований на створення і розвиток зв'язків з академічними навчальними закладами Великобританії, а також на підвищення рівня знань українських студентів за європейськими стандартами освіти. "Мета фестивалю - включення українських студентів в інформаційний простір європейських просвітницьких питань", - відзначив він.

Віце-президент Центру британського освіти Олена Пузікова підкреслила, що в рамках фестивалю планується провести презентації, круглі столи, а також дебати на тему: "Освіта у Великобританії. Що потрібно знати українським студентам ".

"Ми розуміємо, що освічені за європейськими стандартами молоді люди сьогодні стануть запорукою розквіту України в майбутньому", - сказала вона. За її словами, фестиваль проходитиме на всій території України.

Голова Департаменту розвитку зв'язків з навчальними закладами Володимир Магдич розповів, що в рамках фестивалю Центр проводить зустрічі зі студентами та школярами безпосередньо в навчальних закладах. "Ми йдемо до навчальних закладів, але ми запрошуємо дітей та батьків у наш центр", - відзначив він.

Як відомо, 19 британських університетів входять до 100 найкращих університетів світу. Більш того, чотири з них знаходяться в першій шістці разом з Гарвардом і Йелем. Центр Британської освіти пропонує професійні послуги українським клієнтам (академічним і корпоративним), які бажають навчатися у провідних навчальних закладах Великобританії. Центр Британської освіти практикує індивідуальний підхід, тому детально готується комплексна програма, створювана спеціально для кожного клієнта, мета якої - сприяти планам клієнта щодо освіти та працевлаштування.



Rambler's Top100 Яндекс цитирования