Skip to Content

Миколаївська область запропонувала Болгарії програму співпраці

Герб Болгарії

11 травня перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Ніколенко зустрівся з делегацією посольства Республіки Болгарія в Україні під головуванням Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Болгарія в Україні пана Дімітара Владімірова.

У зустрічі взяли участь заступник голови обласної ради Володимир Пащенко, заступник голови облдержадміністрації Ігор Катвалюк, начальник управління з питань зовнішніх відносин, зовнішньоекономічної діяльності, європейської інтеграції, туризму і курортів облдержадміністрації Тетяна Чічкалюк.

Учасники зустрічі обговорили питання перспектив і напрямів розвитку співробітництва.
У 2005 році між Миколаївською облдержадміністрацією та Плевенська областю Республіки Болгарія було укладено Рамкову угоду про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво. У рамках реалізації цієї угоди керівництву Плевенська області спрямовано запрошення на участь у заходах Миколаївської облдержадміністрації протягом 2010 року.

Геннадій Ніколенко зазначив, що сьогодні наша область зацікавлена в розвитку різних форм взаємовигідної співпраці: реалізації спільних інвестиційних проектів у галузях суднобудування, машинобудування, виробництва та переробки продукції сільського господарства, легкої промисловості; використанні науково-технічного потенціалу, розвитку зв'язків у галузі культури, освіти, спорту, туризму і відпочинку.

Свої інвестиційні пропозиції Миколаївська облдержадміністрація під час зустрічі передала болгарській делегації, повідомила прес-служба Миколаївської ОДА.



Rambler's Top100 Яндекс цитирования